© Haber20Denizli 2022

GENÇ ASKON KAHVALTIDA BULUŞTU

Genç ASKON (Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği ) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri yine farklı etkinlikler ile adından sıklıkla söz ettirdi.

Üyelerin kaynaşması ve farklı etkinlikler ile adından söz ettiren Genç ASKON Denizli Şubesi, Denizli’nin en güzel yerlerinden biri olan Başkarcı Orta Asya mevkiinde bir araya geldi. Etkinlikte Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı, Meclis üyesi adayları, ve Genç ASKON üyeleri katıldı.

Etkinlik kar kesimi yapılmasının ardından kahvaltı programı ile devam etti. Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği ( Genç ASKON) Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, ‘’Ben öncelikle düzenlemiş olduğumuz kahvaltı etkinliğimize değerli başkanlarımız katılım gösterdiği için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Üyelerimizin kaynaşması adına farklı etkinlikler düzenlemeye özen gösteriyoruz. Biz Genç ASKON olarak hep birlikte belirlediğimiz stratejik sektörlere odaklanarak, yerel ve bölgesel kalkınma için öncülük yaparak var gücümüz ile çalışıyoruz ve her zaman çalışmaya da devam edeceğiz. ‘’ dedi.

Kahvaltı programı sohbet ile birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER