© Haber20Denizli 2022

GENÇ ASKON YÖNETİMİ’NDEN NİHAT ZEYBEKCİ’YE ZİYARET

Genç ASKON (Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği) Denizli şubesi Başkanı Bekir Çakır ve yönetimi, Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti.

Genç ASKON (Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği) Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetimi, Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Genç ASKON Denizli Şube Yönetimi, Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile gündemi değerlendirerek, yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, ‘’Gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde Önceki Dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ile ekonomik gelişmeleri değerlendirerek, Denizli bazında çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgilendirdik, fikir alışverişinde bulunduk. Önceki Dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye Denizli’mize ve ülkemize yaptığı hizmetlerden dolayı ve misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER