© Haber20Denizli 2022

GENÇLİK SPOR’DA ANTRENÖRLERLE YAZ SONU DEĞERLENDİRMESİ

Gençlik Spor'da antrenörler yoğun gündemle toplandı. Antrenörlerden spor kültürünü daha ileriye taşımalarını isteyen İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, her bir sporcunun antrenörünü rol model aldığını hatırlattı.

Yaz döneminin sonuna yaklaşılırken Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı görev yapan antrenörler yoğun bir gündemle toplandı. İl Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleşen toplantıya il ve ilçelerdeki tüm branş antrenörleri katıldı.

22 branşta Haziran ayından bu yana devam eden Yaz spor okullarının ana gündem maddesi olduğu toplantıda, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri, e-devlet antrenör modülü, yetenek taraması, Koşabiliyorken Koş Projesi gibi konular masaya yatırıldı.

 

İBANOĞLU: “İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞIN”

Toplantıda antrenörlere hitap eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli’de var olan spor kültürünü daha ileriye taşıyıp, hedefler doğrultusunda gece gündüz çalışmaları gerektiğinin altını çizdi. Her küçük sporcunun önce antrenörünü örnek aldığını söyleyen İbanoğlu, antrenörlerden bu konuda üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmelerini, ilk günkü heyecanla çalışmalarını istedi.

Antrenörlerin görüş ve önerilerine yer verilen toplantı, branşlara özgü çalışmalar ve değerlendirmelerle son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER