© Haber20Denizli 2022

GENEL MERKEZDEN ANADOLU ASLANLARINA ZİYARET

Genç ASKON Genel Başkanı Mustafa Bayram ve Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri 21 Eylül Pazar Günü Denizli’ye gelerek, Genç ASKON Denizli Şubesini ziyaret ettiler.

İlk olarak programa Genç ASKON Genel Başkanı Mustafa Bayram ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Genç ASKON Denizli Şube başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Denizli Teleferik-Yayla ’da kahvaltı eşliğinde tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Üyeler ile Genel merkezin tanışmasının ardından Genç ASKON Denizli Şubesi Başkanı Bekir Çakır ‘Yaklaşık 2 ay gibi kısa bir sürede 15’e yakın faaliyetimizi gerçekleştirdik. Bu sizlerin desteği ve üyelerimizin de özverisiyle bizim için gurur vesilesidir. Bizim bunları tek başımıza yapmamızın mümkünatı yok. Bu bir ekip işidir. Yönetim kurulumuzun ve üyelerimizin desteği ile Genel merkezimizden aldığımız güç ile bunları yapıyoruz. Arkadaşlarımız ile birlikte daha iyiye daha güzele götürmeye çalışacağız. Bugünkü sayımız 56 kişi. Yılsonuna doğru hedefimiz 100 kişi olmak. Tabi ki sayımızı artırmakla birlikte önemli olan nitelikli arkadaşlarımızında bizimle birlikte olabilmesidir.’ dedi.

Genç ASKON Denizli Şubesi tarafından özel olarak tasarlanmış hediyeyi Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, Genç ASKON Genel Başkan Mustafa Bayram’a takdim etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Kahvaltının ardından Genç ASKON Genel Başkanı Mustafa Bayram ve yönetim kurulu üyeleri ile Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber UNESCO Dünya Miras listesinde yer alan Pamukkale Travertenlerine ziyaret gerçekleştirildi.Ziyaretin ardından Denizli AK Parti Gençlik Kolları İl Danışma toplantısına katıldılar.

Genç ASKON Genel Başkanı Mustafa Bayram ve Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sponsoru olduğu Merkezefendi Spor Kulübünü maç öncesi ziyaret edip başarılar dilediler.

Ardından Genç ASKON Denizli Şube binasına gelerek yapılan faaliyet raporları hakkında toplantı gerçekleştirildi. Toplantının ardından Genç ASKON Denizli Şubesi tarafından yapılmış olan 20 numaralı formayı Genç ASKON genel Başkanı Mustafa Bayram’a takdim ettiler.

Gerçekleştirilen Denizli ziyaretinin ardından Havalimanına gidilerek Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu ile birlikte Genel Merkez yönetimi uğurlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER