© Haber20Denizli 2022

GESİFED, Kültür ve Turizm Bakanını Ziyaret Etti

GESİFED Başkanı Aysun Nalbant, Yönetim Kurulu Üyeleri ve üye dernek temsilcileri ile birlikte geçtiğimiz günlerde Ankara’daydı. Ankara ziyaretlerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Anıtkabir ile başlandı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesinde saygı duruşunda bulunup sevgi ve özlemle anıldı.

Anıtkabir ziyareti sonrasında GESİFED Heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a makamında ziyarette bulundu.

Başkan Nalbant tarafından; GESİFED’in Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu nun(TÜRKONFED) üyesi olduğu, GEKA paralelinde kurulduğu, Denizli-Muğla-Aydın illerini kapsadığı ve üyelerinin Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD), Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği(DESİAD), Denizli İş ve Meslek Kadınları Derneği(DENSOR), Girişimci Kadınların Desteklenmesi Derneği(GİKAD), Aydın Girişimci Kadınlar Derneği(AGİKAD), Türk Sanayiciler ve İşadamları Derneği(TÜSİAD), Bodrum Sanayiciler ve İşadamları Derneği (BESİAD), Didim Genç İşadamları Derneği (DİGİAD), Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD), Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD) olduğu anlatıldı.

 

Denizli, Muğla, Aydın illerinde yer alan sivil toplum kuruluşlarının güçlü olduğu, birlik ve beraberlik içinde çalıştığı aktarıldı.

GESİFED yapısı ve üyeler tanıtıldıktan sonra ziyaretin ana gündem maddesi olan EGE HİKAYESİ projesine geçildi. Projenin sunumu Başkan Nalbant tarafından gerçekleştirildi.

Sunum sırasında projeye tecrübeleriyle önerilerde bulunan ve sorular sorarak bilgi isteyen Sayın Bakan’a, Başkan NALBANT ile ziyarette hazır bulunan Proje Danışma Kurulu üyesi Yüksek Mimar Kayhan ÇAKANEL ve proje teknik ekibi Oya DEMİR, Alper ÇALAPKULU tarafından bilgiler verildi ve değerli önerileri tek tek not alındı.

Sayın Bakan ziyaret için GESİFED’e teşekkür etti ve projenin bazı noktalarına bakanlık olarak destek verebileceklerini belirtti.

Ziyaret bitiminde, GESİFED Başkanı NALBANT tarafından, Sayın Bakan’a ATATÜRK tablosu hediye edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER