© Haber20Denizli 2022

GESİFED YÖNETİM KURULU BAŞKANINDAN KALE'YE ZİYARET

GESİFED tarafından gerçekleştirilmesi planlanan “Ege Hikayesi” projesi kapsamında GESİFED Başkanı Aysun Nalbant, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

GESİFED tarafından gerçekleştirilmesi planlanan “Ege Hikayesi” projesi kapsamında GESİFED Başkanı Aysun Nalbant, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundular. Gerçekleştirilen ziyarette GESİFED Başkanı Aysun Nalbant, GESİFED Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen, Ruhi Sözkesen ve Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Müdür İbrahim Arçay katıldı.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından konuşma yapan Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, ''Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Başkanı Aysun Nalbant, Başkan yardımcısı hemşehrimiz Melek Sözkesen, Kaleli İşadamı Ruhi Sözkesen ve Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Arçay ile birlikte 7-8 Aralık'ta yapılacak, GESİFED projesi olan ege hikayesini ve Kalemizin tanıtımı için istişarelerde bulunduk. Kalemize verdikleri önem, gösterdikleri ilgi alaka için kendilerine teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER