© Haber20Denizli 2022

GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ

Kasım Ayı Haftalık toplantısı Çameli İlçe Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya gençlik kolları ve ana kademe üyeleri,kadın kolları Başkanı Selma Tutgun katıldı

Başkan Gököz, ''Bizde seçim çalışmaları 24 Haziran seçim sonuçları açıklandığının ertesi günü başlamış bulunmakta. Şu anda en hazır parti biziz. Seçim yarın olsa, seçim sandıklarında görev yapacak kişi dahil her şey hazır. İlçeyi karış karış geziyoruz. Mahalle yapılanmalarımız bitti. Bununla ilgili bizim haftalık olağan toplantımız yapılmakta. Ana kademe, kadın, kolları ve gençlik kolları olarak tüm teşkilatlarımızla çalışmalarımız devam ediyor. Sandık başkanlarımıza ve yöneticilerimize eğitim programları ilerleyen günlerde başlayacaktır. Ev ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ettiklerini kaydeden Gököz , "Vatandaşın sıkıntıları ile hemhal oluyoruz.'' dedi.

GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ

Gököz, ''Partimizin kapısını sonuna kadar Çamelili hemşerilerimize açtık. Sokakta, kahvede, köyde, cemiyette halkımız ne düşünüyor, ne istiyor diye araştırıyoruz. Teşkilat olarak 2019 yılında gerçekleşecek yerel seçimlere hazırız. İnancım odur ki yerel seçimlerde de halkımızdan aldığımız güven ve güç sandıklara yansıyacaktır” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER