© Haber20Denizli 2022

GÜÇLÜ YÖNETİM OLUŞTURULACAK

Denizli'nin Çameli ilçesi Kalınkoz Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıda Kalınkozspor'un gelecek sezona daha güçlü girme adına atılacak olan adımlar ve yeni yönetim kurulunun oluşması gibi konular konuşuldu.

Denizli Süper Amatör Lig ekibi Kalınkozspor’un geleceği masaya yatırıldı. Çameli’nin Kalınkoz Mahallesi’ndeki kritik toplantıya Mahalle Muhtarı Aytekin Erten, Kalınkoz Sosyal Kültürel Dayanışma ve Güzelleştirme Dernek Başkanı Aytaç Yaşar Özcan, Kalınkozspor Kulüp Başkanı Veli Elmas, Başkan Yardımcısı Seda Akyol ile mahallenin ileri gelenleri Şaban Özcan ve Zafer Özcan katıldı.

Mahalle Muhtarlığında yapılan toplantıda kulübün 2019-2020 sezonuna daha güçlü girmesi adına atılacak adımlar masaya yatırıldı.

GÜÇLÜ YÖNETİM OLUŞTURULACAK

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Veli Elmas, “Yeni dönemde biz başkanlık yapacağız. Geçen yıl ilk sezonumuzda ligde kalmayı başardık. Yeni dönemde kulübün daha müreffeh ve daha güçlü olmasına yönelik bir araya geldik. Muhtemel yönetim listenin oluşumunu sağladık. Herkesin desteğini almak istiyoruz. Bu yüzden bu toplantı gerçekleşti. Herkes anlayışla bir araya geldi. Yeni döneme daha güçlü girmenin planını yaptık. Yeni yönetim kurulumuz belli olmadı ancak 1 hafta içinde hazır olması için gereken adımlar atıldı” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER