© Haber20Denizli 2022

HALK OYUNLARI KURSUNA YOĞUN İLGİ

Merkezefendi Belediyesi’nin, Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda düzenlediği ücretsiz halk oyunları kursuna Merkezefendililer yoğun ilgi gösteriyor.

Merkezefendi Belediyesi’nin sosyal projeleri sürüyor. Bu çerçevede ücretsiz olarak sunulan halk oyunları kursuna vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Hafta içi Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, saat 14.00 ile 17.00 arasında Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen halk oyunları kursunda yaklaşık 100 kursiyer eğitim alıyor. Merkezefendililerin haftanın üç günü katıldığı kursta Harmandalı, Cemilem, Kerimoğlu, Tavas Zeybeği ve Denizli yöresine ait birçok halk oyunları eğitimi veriliyor. Deneyimli hocalar tarafından verilen kurslarda vatandaşlar hem halk oyunlarını öğreniyor hem de keyifli anlar geçiriyor.

Halk oyunları kursuna katılan Aygün Akın Çelikoğlu, “Haftanın üç günü buradayız. Arkadaşımla beraber zevkle geliyoruz ve mutluyuz” ifadelerini kullanırken, bir başka kursiyer Mustafa Kılevli ise, “Merkezefendi Belediyemizin bize sunmuş olduğu bu hizmetten çok çok memnunum. Öğretmenimiz bize sabırla halk oyunlarını öğretiyor. Kurs arkadaşlarımız ile de uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu bizim için bir sosyal etkinlik. Zamanımızı değerlendiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Halk oyunları kursuna katılan minik kursiyerler de, “Burada çok güzel vakit geçiriyoruz. Hocamız da çok sıcakkanlı, ona da teşekkür ederiz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundular.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER