© Haber20Denizli 2022

Hamit Tuncer Güven Tazeledi

Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer 5. Olağan Genel Kurulu Toplantısında yeniden başkan seçildi.

Çameli  Ziraat Odası Başkanlığı'nın 5. olağan kongresi gerçekleştirildi. Denizli  Ziraat odası Başkanı Hamdi Gemici divan başkanlığını yaptığı, 31  delegeden 31 delegenin oy kullandığı genel kurulda, mevcut başkan Hamit Tuncer  tek listeyle katıldığı seçimlerde kullanılan oyların tamamını alarak, dört yıl daha Ziraat Odası Başkanlığına seçildi.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Odanın gelir ve giderleri ile önümüzdeki 4 yıllık tahmini bütçenin görüşülüp oylanmasının ardından oylama işlemi başladı. Saat 17.00’da açılan sandıkta oy sayımı gerçekleşerek, oylama da Hamit Tuncer başkanlığında oluşan liste yeni yönetim kurulu belirlendi. Oda yönetimi Hamit Tuncer’i dört yıllığına tekrar oda başkanlığı görevine getirdi.

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan dört dönem üst üste başkan seçilen Hamit Tuncer, ''Tüm delege arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Arkadaşlarımızla birlikte yönetme anlayışını kendimize bir borç bilerek siz değerli üyelerimizin talepleri doğrultusunda en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağız.Bundan hiçbir üyemizin şüphesi olmasın.Çiftçilerimizin hakkını aramak için var gücümüzle çalışacağız.Genel kurulumuz tüm çiftçilerimize hayırlı olsun." dedi.

Hamit Tuncer  başkanlığındaki yönetim kurulu da Hikmet Güngör,Alim Eren,Bilal Aycan,Ramazan Öksün,Hilmi Arslan ,Hasan Ali Akşit oluştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER