© Haber20Denizli 2022

HAYRA MOTOR OLACAK AHLAKLI YENİ BİR MEDYAYA İHTİYACIMIZ VAR

Şuurlu Öğretmenler Derneği Tanıtım ve Medya Komisyonları toplantısı Zoom üzerinden gerçekleştirildi.

Denizli'den de katılımın sağlandığı toplantıda ÖĞ-DER Genel Merkezi Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Abdurrahman Erbaş şunları aktardı; 

"Yayınlanan gazeteler, çizilen karikatürler, yükselen binalar, TV programları vb. Her adımı bir mesaj veren ve toplumu etkileyen bu mecralar dünyayı eksenleri etrafında döndürmektedir. 

Medya ve medya türevlerinin yönettiği bir toplumda yaşıyoruz. Gelişen olaylar ve yaşanan hadiseler hangi zihniyetin objektifinden yansıyorsa o açıdan bakmamız isteniyor. İnsanlık bir formata tabi tutulmaya çalışılıyor.  Batı; İçinde bulunduğu tıkanıklığı algı operasyonları ve görsel zeminlerde hazırladığı çalışmalarla insanoğlunun zihnini bulandırmaya; Dostu düşman, düşmanı dost ve gerçekleri belirsizleştirmeye devam ediyor. Bunun için kendi medeniyet çizgimizi yansıtan Ahlaklı, hayra motor olacak yeni medyaya ihtiyacımız var. 

Böyle bir durumda medeniyet kodlarımızdan ilham alarak bakış açımızı güncellemeye ihtiyacımız var. Bu bakış açısıyla topluma ses vermek en büyük vazifemiz. Bizler Şuurlu Öğretmenler Derneği olarak Tanıtım'ın en güzel örneği olarak emin bir Peygamberin hali ile tebliğ ettiği o yaşayan örneği kendimize bir ilke edinerek, tebliği daha çok araçla, daha çok görselle daha çok muhataba ulaştırmak için yeniden kadim geleneği görünür ve belirgin kılmak adına bu çalışmaları yürütüyoruz. 

Boş bıraktığımız her alanın bozuk ve çürümüş zihniyetler tarafından doldurulacağının biliniciyle"akılsız çağı" yeniden asli zemine çevirmek için "tanıtım ve medya"nın gayesini bu dönemde de en büyük aşk ve heyecanla yaparak "Yeniden Büyük Türkiye"nin inşasına katkıda bulunmak istiyoruz. 

Siz değerli Tanıtım ve Medya başkanlarımızın bu büyük adım için canla başla çalışacağınıza inanıyoruz."dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER