© Haber20Denizli 2022

HİZMET-İŞ'TEN FİNCAN HEDİYESİ

Hak İşçi Sendikalar Konfederasyonu (HAK-İŞ) üyesi Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (HİZMET-İŞ) 40. kuruluş yıl dönümü anısına binaen hazırlanan 2’li fincan takımı Çameli Belediyesi Üyelerine hediye edildi.

Hizmet İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezayi SÖYLEMEZ Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslanı ziyaret etti Söylemez Belediyelerimizde çalışan üye işçi arkadaşlarımızın haklarının savunması noktasında görev yapmaktayız. Gerek maddi ve gerekse de manevi anlamda üyelerimize destek vermekteyiz Bugünkü ziyaretimizde çam sakızı çoban armağanı hediye getirdik üyelerimize dağıtacağız. dedi.

Başkan ARSLAN'da gerçekleşen ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek,, Belediyecilik, günün her saatinde hizmet sunan ve hizmet üreten bir birim. Bu görevleri de işçilerimizle yürütüyoruz. Dolayısı ile tüm işçi kardeşlerimizde memur arkadaşlarımız gibi belediyemizin aynasıdır şeklinde konuştu.Çameli Belediyesi olarak çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ve gerçekleştirecekleri projeler ile Çameli'yi vizyon şehir yapacaklarını belirtti.

Hizmet-İş Sendikası genel merkezince 40’ıncı kuruluş yılı nedeniyle hazırlanan fincan takımı hediye paketleri şubeler aracılığıyla üyelere dağıtımına başlandığını ifade eden Söylemez , “Çam sakızı çoban armağanı hediye paketleri elimize ulaştı. Bizde üyelerimizin çalıştığı kurum ve kuruşları ziyaret ederek üyelerimizin hediye paketlerini takdim ediyoruz. Sevincimizi onlarla paylaşıyoruz. İyi günlerde kullanmalarını diliyoruz”.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER