© Haber20Denizli 2022

HONAZ'DA MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

AK Parti Honaz Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Turgut Devecioğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) büyük bir coşku ile açıldı.

AK Parti Honaz Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Turgut Devecioğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı  Osman Zolan, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Honaz  Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, MHP Denizli İl Başkan Vekili Ziya Gökalp, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Turgut Devecioğlu, ''“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin memleketimizin bekası için nasıl el ele verdiğini gördük.  Şu sahneyle de görüyoruz ki Honaz kararını vermiş. Dimdik yürümeye devam edeceğiz. 31 Mart akşamı bir kez daha bu meydanları tıklım tıklım dolduralım.''

''2014 yılında çıktığım bu yolda beni hiç yalnız bırakmadınız dim dik arkamda durdunuz. Haklarınızı helal edin benim hakkım sizlere helal olsun. Hizmetlerimiz çok fazla bunları uzun uzun anlatabiliriz. Önümüzdeki günlerde Honaz’ın 22 mahallesinde hizmet destanına devam edeceğiz. Merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak diyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile birlikte hizmetlerimiz devam edecek. Honaz hak ettiğini alıyor ve inşallahta hak ettiğini almaya devam edecek.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER