© Haber20Denizli 2022

İDLİB KAHRAMANINA VEFA ZİYARETİ

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri, İdlib’deki saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Musa Karaaslan’ı ziyaret etti.

İdlib’de rejim güçlerinin hain saldırısı sonucu, Pamukkale ilçesinden Piyade Uzman onbaşı Halil Çankaya şehit olurken, Uzman Çavuş Musa Karaaslan da yaralandı.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Uzman Çavuş Musa Karaaslan’ı Hürriyet Mahallesi’ndeki baba ocağında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Türk askerinin İdlib’de, ülkemizin ulusal güvenliğine ve bekasına yönelik tehditlerin önünü almak için bulunduğunu, sınır ötesinde vatan savunması yaptığını belirten AK Partili Gökbel, “İdlip’de yaşanan hain saldırı, yüreklerimize ateş düşürmüştür. Pamukkale İlçemizin iki kahraman evladından biri şehit, bir diğer kardeşimiz de gazi olmuştur. Kardeşimiz Uzman Çavuş Musa Karaaslan’ı Hürriyet Mahallemizdeki baba ocağında ziyaret ettik, İdlip Gazimizin nezdinde tüm gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı Halil Çankaya kardeşimiz nezdinde tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar diliyorum. Bu ülke için hepimiz elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Şüphesiz her bir vatandaşımızın çabası takdire değer ve saygıyı hak ediyor. Ancak kahraman askerlerimiz, bu vatan için canlarını ortaya koyuyor, gerektiğinde de feda ediyorlar. Millet olarak, ümmet olarak bu ateş çemberi içinde görev yapan, hak yolunda can veren kardeşlerimize minnettarız. Dualarımızla kahramanlarımızın yanındayız. Allah, hepsinden razı olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER