© Haber20Denizli 2022

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ BERNA ÖZTÜRK’TEN BAŞKAN SAĞINÇ’A NAZİK ZİYARET

Denizli İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Berna Öztürk, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç’ı makamında ziyaret etti.

Denizli İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Berna Öztürk, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç’ı ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk’e ziyareti sırasında Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Altan ve Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Apler Tatcı eşlik etti.

Berna Öztürk, ‘’ İl Sağlık Müdürlüğü olarak, Belediye Başkanlarımıza yaptığımız ziyaret ve istişare ziyaretleri kapsamında, bu günde Kale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Salih Sağınç’ı ziyaret ederek, kendisinden Kale hakkında bilgiler aldık. Brilikte, sağlık hizmetleri konusunda, Kale’nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını istişare etme fırsatı bulduk. Göstermiş olduğu misafirperverlik nedeniyle teşekkür ediyor, kendisine destek olmak için her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz.’’ Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, ‘’Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Berna Öztürk, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Altan ve Kamu Hastaneleri Başkan Yrd. Alper Tatcı'nın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER