© Haber20Denizli 2022

İlçe Delege Seçimleri devam ediyor

AK Partide kongre süreci devam ederken Denizlide de ilçe delege seçimleri; Babadağ, Buldan, Sarayköy, Baklan, Bekilli, Çal, Çardak ve Honaz ilçelerinde yapıldı.

Kongre hazırlıkları devam eden AK Partide 7. Olağan Kongre Delege Seçimleri 10 Aralık tarihinde başlayan Denizlide de sırasıyla Babadağ, Buldan,Sarayköy Baklan, Bekilli, Çal,Çardak ve Honaz ilçelerinde yapıldı. 12 Aralık'ta; Beyağaç, Kale ve Tavas. 13 Aralık'ta Acıpayam ve Çameli de devam eden seçimler 14 Aralık'ta; Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde  de gerçekleştirildi.

10 Aralık’ta başlayan delege seçimlerine, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, İl başkan yardımcıları ve Denizli AK Parti Gençlik kolları başkanı Gökhan Akbulut ve beraberinde AK Parti kurucuları, Belediye başkanları ve önceki dönem İlçe başkanları’da  katıldı.

İl başkanı Filiz: “Bugün burada delege seçimlerine katılarak emek gösteren partimizin tüm kademelerinde görev alan ve sevdamıza gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımıza gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti Denizli yönetimi olarak Cumhurbaşkanımızın'da hassasiyetle önem verdiği delege seçimlerine son hızla devam ediyoruz ve Partimizin gelecek vizyonunu göz önünde bulundurarak yeni üye ve delegelerimizin partimize taze kan olacağınında inancındayım. Yapılan delege seçimlerinin ülkemize ve Denizli halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER