© Haber20Denizli 2022

İLÇEMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN SEÇİMLERE HAZIRIZ

AK Parti Çameli İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen haftalık olağan toplantısında İlçe Başkanı Tanju Gököz “Çameli ilk günkü heyecanla seçime hazır” dedi.

AK Parti Çameli  İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Çameli Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Gazi Eren ve İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı Toplantıda yaklaşan yerel seçimler için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Gököz, ''İlçemiz ve ülkemiz için seçimlere hazırız”

Gököz  “AK Parti Çameli  ailesi olarak yönetim kurulu üyelerimizden kadın kollarımıza, gençlik kollarımızdan mahalle başkanlarımıza kadar teşkilatımızın tüm üyeleri ile yaklaşan seçimler için heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çameli Belediye Başkanımız ve Başkan Adayı Cengiz Arslan’ın yapmış olduğu ve gerçekleştireceği projelerden halkımıza anlatıyoruz Heyecanımızı, coşkumuzu ve azmimizi diri tutarak bu seçimlerden en iyi sonucu alacağız. Sosyal belediyeciliğin en iyi temsilcisi olan AK Partimizin seçim sonrasında da vatandaşımıza en iyi hizmeti sunacağından kimsenin şüphesi olmasın.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER