© Haber20Denizli 2022

İLKER SEVEN, HOROZ'UN TEKNİK KADROSU'NDA

Yukatel Denizlispor, altyapı güçlendirme çalışmalarına ağırlık verdi. Kulüp, Türkiye Şampiyonu olan Altınordu U17 Takımının hocalığını yapan İlker Seven’i teknik kadrosuna kattı.

Ali Çetin’in başkanlık görevini devraldığı günden bu yana her kademede idari, teknik kadrosunu güçlendiren ve imkânlar bakımından hızlı ilerleme kaydeden Yukatel Denizlispor, altyapı çalışmalarını da sürdürüyor. 9 yıl aranın ardından Süper Lig’e yükselen Yeşil-Siyahlı Kulüp, yaptığı transferlerle Süper Lig’e uygun bir A Takım hazırlarken bir yandan da altyapıyı güçlendiriyor. Kulüp, bu amaçla geçtiğimiz sezon Altınordu U17 takımını çalıştıran İlker Seven Hoca ile anlaşmaya vardı. 26 Temmuz itibariyle Yukatel Denizlispor’da göreve başlayan İlker Seven, “Altyapıdan Sorumlu Asbaşkanımız Uğur Coşkun ve Altyapı Koordinatörümüz İbrahim Gonca, Denizlispor altyapısında ileriye dönük olumlu, güzel çalışmalar yapmak istediklerini bana bildirdiler. Kendilerini çok samimi buldum. Ben de bu süreçte Kulüp’e katkıda bulunmak adına tekliflerini kabul ettim. Denizli, futbolcu potansiyeli açısından zengin bir yer. Sayılı Kulüplerde ve Milli Takımımızda Denizlili futbolcular oynuyor. Bu oyuncuların başka kulüplere gitmesinden ise Denizlispor altyapısında değerlendirmek en büyük görevimiz olacak. İnşallah A Takımımıza iyi futbolcular yetiştirip, verebiliriz” dedi.

 

Yukatel Denizlispor Altyapıdan Sorumlusu Asbaşkan Uğur Coşkun, “Spor Kulüplerinin en önemli işlevi gençleri spora kazandırmaktır. Altyapımızı güçlendireceğiz ve A Takımımıza sporcu hazırlayan hatta futbolcu yetiştirip diğer takımlara transfer eden bir Kulüp olayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

İlker Seven, son Altınordu U17 Akademi Ligi Hocası olarak görev yaptı. Türkiye Şampiyonu ve Süper Kupa Şampiyonu oldu. Ayvalıkgücü Belediyespor, Belediyespor, Bucaspor, Buca Belediyespor, Altınolukspor, Ödemişspor, Karşıyaka ve Bandırmaspor takımlarında görev yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER