© Haber20Denizli 2022

İŞ DÜNYASINDAN GENÇLERE BAŞARISIZLIK ZİRVESİ

Genç ASKON Genel Merkez öncülüğünde Denizli Genç ASKON ev sahipliğinde Pamukkale Üniversitesi’nde ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, Dizayn VİP Kurucu Erbakan Malkoç ve DOF Robotics CEO Mustafa Mertcan önderliğinde ‘Başarısızlık Zirvesi’ konulu panel yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Panele, ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, Genç ASKON Genel Başkanı Yunus Atmaca, ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük, Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, AK Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut, AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan, AK Parti Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç, ASKON Yönetim kurulu üyeleri, Pamukkale Üniversitesi dekanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Panel saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Genç ASKON Denizli Şubesi tarafından hazırlanan halk oyunları ekibi ziyaretçilere izlenmesine doyum olmaz gösteriler sundu.

Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, ‘’ Genç ASKON Genel Merkez öncülüğünde Denizli’de Genç ASKON ev sahipliğinde gerçekleştirecek olduğumuz Başarısızlık Zirvesi konulu panelimize hepiniz hoşgeldiniz. ASKON, ülkemizin ve dünyamızın adalet temelinde yeniden şekillenmesi için haklı zenginlikler üreterek ülke ekonomisine ve gelişimine önemli katkılar sağlayan bir sivil toplum kuruluşudur. Genç ASKON ise geleceğin işadamlarını yetiştiren bir okul niteliğindedir. Aziz milletimizin ve ülkemizin menfaatlerini tüm şahsi ve ticari menfaatlerin üzerinde tutan, hassasiyetlerini sadece kendi coğrafyasına endekslemeden çekinen bir anlayış ile donatılmıştır. Üyelerinin kurumsal altyapılarını geliştiren, üyeler arası sosyal-ticari ve milli şuur geliştiren iş alanları ve projeler üreten, ekonomide ahlak dürüstlük ilkelerine öncülük veren bir kurumdur. Cengiz Han’ın sözündeki gibi ‘’Bir çivi bir nalı, nal bir atı, Bir at bir komutanı, bir komutan orduyu, Ordu da koca bir ülkeyi kurtarır’’Bizde Genç ASKON olarak bir çıya olma derdini kendimize şiar edindik. Denizli Genç ASKON üyesi olarak da kurulduğumuz günden bu yana kendimize ASKON düsturunu şiar edindik. Kısa süre içerisinde teşkilatlanmamızı tamamlayarak faaliyetlerimize başladık. Yapmış olduğumuz projeler ile başta Denizli’mize ve tüm Türkiye’ye faydalı olma yolunda birçok ilerleme kaydettik. Denizli’mizin en aktif STK’lar arasında ki yerimizi kısa sürede aldık.

Bugün burada yapmış olduğumuz panel ile siz değerli misafirlerimizin karşısındayız. Bugün ki panelimizin amacı; hayatta edindiğimiz tecrübeler bizleri geleceğimizle ilgili alacağımız kararlarda etkiler. Bu yüzden yaşadığımız her başarısızlıkta öğrendiğimiz dersler başarılı olma yolunda bizlere katkı sağlar. Bu anlayış ile yola çıkarak Başarılı bir işadamı sahneye çıkarıp ‘Ben böyle başarılı oldum’ hikâyesini anlatmaktan ziyade, Başarı hikayelerinde yaşadığı zorlukları, yaşadığı başarısızlıklar ile elde ettiği dersler anlayışı ile Genç ASKON olarak bu paneli düzenlemek istedik.

Başkanlarımızın göstermiş olduğu istikamet doğrultusunda hız kesmeden çalışmalarımıza ve projelerimize devam edeceğiz. Birlikte olmak için bana göre 3 unsur vardır: Kocaman bir yürek, güven ve sadakat. Şunu belirtmek isterim ki; başkanlarımız bu yolda bizlere sonuna kadar güvendiler. Bizde bu yolda başaracağımıza inanarak hep birlikte yola çıktık ve bugün siz değerli katılımcılarla bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Burada programın hazırlanmasında emeği geçen Genç ASKON Genel Başkanımız Yunus Atmaca ve yönetimine, Panelistlerimiz Orhan Aydın-Erbakan Malkoç ve Mustafa Mertcan’a ve siz değerli katılımcılara ve de yola çıktığımız günden bu yana bizleri hiç yalnız bırakmayan zor günümüzde hep yanımızda olan, işin görünmeyen kahramanları olan Denizli Genç ASKON üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.’’

Etkinlikte konuşmacılar lise ve üniversite çağındaki gençlere kendi hayatlarındaki başarısızlıklarını anlatarak gençleri daha cesur ve girişimci olmaya davet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER