© Haber20Denizli 2022

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI...

DENETİMLİ SERBESTLİK VE DENİZLİ GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Denizlide, denetim serbestlik altında bulunan yükümlülere; kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, suçtan uzak kalarak topluma uyumlarını kolaylaştırmak, kişisel gelişim, boş zaman yapılandırması sürecinde ihtiyaç duydukları alanlarda özellikle genç yükümlülerin sportif aktivitelere yönlendirilmesi sureti ile boş zamanlarının yapılandırılması için Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği protokolü gerçekleştirilmiştir.

Bu kapsamda denetimli serbestlik yükümlülüğü altında bulunan yükümlülere Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün tesislerinden ve sportif altyapı olanaklarından faydalanma, ilgi duydukları alanda sportif eğitim alma, boş zaman yapılandırma olanağı ve kurumun imkanlarından istifade etme imkanı verilecektir.

İşbirliği protokolü Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül YILMAZ ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İBANOĞLU ile 14/02/2018 tarihinde Başsavcılık makamında imzalanmıştır.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül YILMAZ; Denetimli Serbestlik tedbiri altındaki yükümlülerin, özelliklede gençlerin suçtan uzak durması noktasında sportif faaliyetlerin önemli olduğunu ve işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ifade etmiştir.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İBANOĞLU; Kurum olarak tüm vatandaşların ve gençlerin hizmetinde olduklarını, özellikle gençlerin yeniden suça bulaşmama ve suçtan uzak durma noktasında sportif etkinliklerin önleyici bir faaliyet olacağını ifade etmiş olup imkanları doğrultusunda yardımcı olacaklarını belirtmiştir.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER