© Haber20Denizli 2022

İSTİKLAL MARŞI 100 YAŞINDA

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, 12 Mart İstiklal Marşı'nın 100. Yıldönümü Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, 12 Mart İstiklal Marşı'nın 100. Yıldönümü Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Sağınç yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

''İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 100. Yıl dönümünde İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u, Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi Rahmet, Minnet ve Şükranla Anıyoruz.''

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN 100. YILI KUTLANDI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce okullarda düzenlenen İstiklal Marşı’nın Kabulünün 100. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programına Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç'ta katıldı.
Program, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşuna müteakip İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Mehmet Akif Ersoy konulu resim, kompozisyon, şiir dallarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER