© Haber20Denizli 2022

İYİ PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TATIK, “PAMUKKALE İYİ OLACAK”

İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, Denizli’nin en büyük nüfusa sahip ilçesi Pamukkale’de mahalleri ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunları dinledi. Vatandaşlar Denizli Milletvekili Tatık’a iktidarın değişmesi gerektiğini ve kötü giden ekonomiyle artık mücadele edemediklerini söyledi.

İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, Denizli’nin en büyük nüfusa sahip ilçesi Pamukkale’de mahalleri ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunları dinledi. Vatandaşlar Denizli Milletvekili Tatık’a iktidarın değişmesi gerektiğini ve kötü giden ekonomiyle artık mücadele edemediklerini söyledi.

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kalmasına rağmen kapı kapı dolaşmaya devam eden ve gittiği her yerde sevgiyle kucaklanan İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, Denizli’nin en yoğun nüfusuna sahip ilçesi Pamukkale’de Pınarkent, Güzelköy, Kocadere ve Eldenizli Mahalle’lerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Tatık’a ilçe ziyaretinde İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu ve yönetimi eşlik etti.

“Ülkemizin Kaynakları Adil Bir Şekilde Dağıtacağız”

Geçimini tarım ve turizm ile sağlayan Pamukkale’de Pınarkent Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Tatık, esnaf ve vatandaşın taleplerini dinledi. Artık iktidarın değişmesi gerektiğini, kötü bir ekonomi istemediklerini belirten vatandaşlar, İYİ Parti Denizli 3. Sıra Milletvekili Tatık’ın çözüm politikalarını dinledi. Tatık vatandaşlara; “Pınarkent halkının geçimini tarım ile sağladığını biliyoruz.  İYİ Parti iktidarında çiftçilerimizin sulama problemi kalmayacak. Ülkemiz artık üreterek büyüyecek. Eli nasırlı emekçi çiftçimiz desteklenecek. Ülkemizin kaynaklarını tüm vatandaşlarımıza adil bir şekilde dağıtacağız. Yakıt, gübre, ilaç maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle beli bükülen çiftçimiz kalmayacak. 14 Mayıs seçimleri ülkemizin kaderini belirleyecek. Bu seçim ülkemizin geleceğini değiştirecek. Çocuklarımızdan yaşlılarımıza kadar 7’den 70’e her vatandaşımızın derdine çare olacağız. Tarımsal politikalarımız hazır. İktidara geldiğimiz günden itibaren ülkemizi kalkındıracak, esnafımızın, çiftçimizin yüzünü güldürecek projelerimizi devreye sokacağız. Pamukkale İYİ olacak! Pınarkentli vatandaşlarımızın yüzü gülecek” şeklinde konuştu.

“14 Mayıs Seçimlerini Kaybetme Lüksü Yok”

Gittiği her mahallede 14 Mayıs seçimlerinin önemini ve İYİ Parti’nin ekonomi politikalarını aktaran Denizli Milletvekili Kadir Tatık, “Ülkemizde kaderine terk edilen esnaf çaresizlikten kepenk kapatır hale geldi. Artan maaliyetler çiftçinin, esnafın her vatandaşımızın belini büktü. Bıçak kemiğe dayanalı çok oldu. Bu kötü gidişattan kurtulmanın tek çaresi 14 Mayıs seçimleri! 14 Mayıs’ta milli irademize sahip çıkarak gereken cevabı sandıkta vereceğimizden hiç şüphem yok. Liyakatsiz yönetim, kontrolsüz döviz kurları, keyfi faiz oranları ve başarısız ekonomi politikalarından bıktık usandık. Evlatlarımız yarınlara dair endişe içerisinde. Denizlili hemşehrilerimin sesini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde duyurmak için oylarınıza talibim. Gelin bu başarısız iktidarı el birliği ile gönderelim” şeklinde konuştu.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER