© Haber20Denizli 2022

İYİ PARTİ İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer ve Genel İdare Kurulu heyeti ile birlikte İYİ Parti Denizli İl Başkanlığında istişare toplantısına katıldı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer  ve Genel İdare Kurulu heyeti ile birlikte İYİ Parti Denizli İl Başkanlığında istişare toplantısına katıldı.Gerçekleşen istişare toplantısına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer, Genel İdare Kurulu heyeti,İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlk olarak İstişare toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, ''Partimizin ilk kuruluş döneminde genel başkanımız bizlerden elini, gözünü kulağını eksik etmeyeceğini söylemişti. Bunu da şimdi gösteriyor bize. Yine genel merkezimiz bizi yalnız bırakmadı. Bugün de Genel Başkan Yardımcımız Yavuz Temizer ve Genel İdare Kulu Üyemiz İbrahim güzel burada. Kendilerine hoş geldiniz diyorum.” diyerek sözü İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer'e verdi.

Sayın Yavuz Temizer, ''Bu iyi'lik Kervanı kapsamında Türkiye’nin tamamını hep birlikte gezdik. Sahaya indik. Sahada olan tek parti İYİ Parti. Bugün Türkiye’nin  ilinde arkadaşlarımız teşkilatlarımız ile bir araya geliyor ve teşkilatlarımızı dinleyip önümüzdeki  31 Mart yerel seçimlerinde hem doğru yol, hem doğru yöntem hem doğru hareket tarzını istişare etmek üzere arkadaşlarımız illerdeler. Bizde Denizli’deyiz.Türkiye'nin 46 ilinde teşkilatlarla bir araya geldik.Ve istişarelerde bulunduk.Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerde doğru yöntem ve hareket ile tarzımızı belirleyerek toplantılarımızın sonunda sorun ve sıkıntılarımız olursa İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'e arz edeceğiz.''dedi.

Gerçekleştirilen istişare toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER