© Haber20Denizli 2022

KILIÇDAROĞLU, KAZIM ARSLAN PARKI'NIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Merkezefendi’de merhum CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın adının verildiği parkın açılış törenini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’ye geldi. Babadağ ziyaretinin ardından Merkezefendi’yi ziyaret eden Kılıçdaroğlu Merkezefendi’de merhum CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın adının verildiği parkın açılış törenini gerçekleştirdi.Kemal Kılıçardaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve Seyit Torun, Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Muğla Milletvekili Burak Erbay, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba eşlik etti. Gerçekleştirilen törende CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ın yanı sıra merhum Denizli milletvekili Kazım Arslan'ın kızı Nazife Bahçekapı'nın duygu dolu konuşmaları törendeki herkesin boğazını düğümledi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, '' STK’larla, vatandaşlarımızla belediyelerimizle 2020-2021’e kadar stratejik planımızı yaptık. Dezavantajlı gruplara yardım için, sosyal projeler olarak yola çıktık. Bu haftadan itibaren de halk sütümüzün dağıtımına başlıyoruz. Engelsiz Akademisinde engelli öğrencilerimize eğitimlerimiz sürmekte. Kreş konusunda da çalışmalara başladık. İl kreş inşaatımıza Sevindik Mahallemizde başladık. 30 Ağustos’umuzu layıkıyla kutladık. Bölgemde ekonomik ve sosyal durum üst düzeyde. Eğitim kurumlarının da yoğun bulunduğu bir bölge. Robotik kodlama ile ilgili kurslarımızı başlattık. Yardıma ihtiyacı olan öğrencilerimize burs vermeye başladık. Üreten Denizli, Üreten merkezefendi şiarıyla kadın kooperatifleri için çalışmalarımız devam etmekte. Sosyal Belediyecilik bizim için çok önemli, sporcularımıza 15 farklı branşta çalışmaya devam ediyor. Korolar kuruyoruz. Yetenekli çocuklarımızı için enstrümantel kurslarımız devam edecek. İlçemizde konserler düzenlemeye devam edeceğiz. Toplamda 25 adet futbol sahası bhoyutunda yol yaptık. Büyük bir yeşil alana sahip ilçemizde yeşilliklerimizi korumaya devam ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER