© Haber20Denizli 2022

KIRAN KIRANA MÜCADELEYE HAZIR MISINIZ?

Çameli Belediyesi tarafından 5’incisi düzenlenecek olan geleneksel Hasan Şahin yağlı güreşler 22 Eylül 2018 Cumartesi düzenlenecek.

 

Kırkpınar'ın seçkin pehlivanların katılacağı güreşlerin her sene olduğu gibi  çekişmeli mücadeleyle sahne olması bekleniyor. Çameli İlçesi İmamlar Mahallesi Sarayyıkığı mevkiinde gerçekleşecek olan Yağlı güreşlerine pehlivanlar hazırlanıyor  
 
ATA SPORUMUZU YAŞATIYORUZ
 
22 Eylül 2018  günü saat 10.00 başlayacak olan 5.Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşlerine ev sahibi Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN tüm Denizli halkını davet etti. 
 
ALTIN KEMERİN SAHİBİ KİM OLACAK 
 
Başkan ARSLAN Güreşler bizim ata sporumuz olması nedeniyle oldukça önemli. Türk sporu güreşin gelecek nesillere aktarılması için Çameli  Belediyesi,Çameli Kaymakamlığı ve Güreş Federasyonu Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz 5. Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri 4 Kategoride toplam 300 pehlivanın katılacağı 8 hakem heyetinin görev yapacağı Yağlı Pehlivan Güreşleri 22 Eylül Cumartesi Günü Bütün vatandaşları Çameli’ne davet eden Başkan Arslan  "Tüm güreş severleri, yoğun iş stresinden yorulan ve eğlenceli zaman geçirmek isteyen bütün vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde hazırlıklarımızı tamamladık.
 
MİLLİ GÜREŞÇİMİZİ VE DÜNYA ŞAMPİYONUMUZU RAHMETLE ANIYORUZ 
 
Çameli’mizin efsane yağlı pehlivan güreşçimiz değerli büyüğümüz Milli Güreşçimiz  İran ve Ülkemizde Dünya Şampiyonsında 2’inci olan Kara Hasan Lakaplı Hasan Şahin’in hatırasını yaşatmaya adına düzenlediğimiz  Birlikte güzel ve keyifli bir hafta sonu geçirmek dileğiyle bütün vatandaşlarımızı 5.Geleneksel Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri davet ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER