© Haber20Denizli 2022

KALE BELEDİYE BAŞKANI SAĞINÇ'TAN TURİZM MÜJDESİ

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Kale ilçesinde bulunan İnceğiz Kanyonu'nun daha da aktif bir şekilde turizme kazandırılması konusunda çalışmalar yürüttüğünü ifade etti.

İnceğiz Kanyonu'na aynı Uşak Ulubey Kanyonu'nda olduğu gibi Cam Teras yapılacağını söyleyen Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, ''kanyona gelenlerin hem o yükseklikte adrenalin yaşayacağını hem de doğal güzelliği görme imkanını kavuşağını'' ifade etti.

Kale Belediye Başkanı, canlı yayına katılarak, öncelikle Leader Kalkınma Projesi ile ilgili görüşlerini aktardı. Bu projenin KAle ilçesi için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Sağınç, ''Projeyi Beyağaç ile birlikte hazırladık. Birçok paydaş bu işe el attı. Yerel kalkınma stratejisi oluşturuldu. Tarım ve kırsal turizm üzerine kurulu planlarımız var. Bölgemiz bunun için uygun. İnceğiz Kanyonu ve Tabea Antik Kentimiz, Beyağaç yaylaları bunun içinde. Tarımsal konularda da halkı bilinçlendirmek ve daha verimli kılmak istiyoruz. Bu projeyle iki ilçemizi daha da kalkındaracağız.'' ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER