© Haber20Denizli 2022

KALE'DE 30 AĞUSTOS COŞKUSU YAŞANDI

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Denizli'nin Kale ilçesinde de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Denizli'nin Kale ilçesinde Kale Kaymakamlığı'nın bahçesinde gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığına çelenk sunulmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile gerçekleştirildi.

Törene Kale Kaymakamı Kaymakamı, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, İlçe Garnizon Komutanı, Sivil Toplum Kuruluşları, muhtarlar, daire ve kurum amirleriyle şehit yakınları, gazi ve vatandaşlar katıldı.

Törende günün anlam ve önemini belirterek konuşma yapan Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, ''Büyük Zaferimiz 30 Ağustos'un 97. yıl dönümünde; bağımsızlık mücadelesinden zaferle ayrılan başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere istiklal mücadelemizin aziz kahramanları ve şehitlerimizin manevi huzurunda Atatürk anıtına çelenk sunma ve kutlama programına katıldık. Şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER