© Haber20Denizli 2022

KALE’DE FESTİVAL PROGRAMI NETLEŞTİ

Denizli ili Kale ilçesinde düzenlenecek olan Kaledavaz Biber Festivali Yağlı Pehlivan Güreşleri & Halk Konserleri bu yıl 25. Kez düzenlenecek.

Kale Belediyesi tarafından organize edilen 25. Geleneksel Kaledavaz Biber Festivali Yağlı Pehlivan Güreşleri & Halk Konserlerinde yöresel yemek ve tatlı yarışmaları, yağlı pehlivan güreşleri ve halk konserleri yer alacaktır.

Halk Konserlerinde Önemli İsimler Yer Alıyor

Festival kapsamında halk konserlerinde Tuğba Yurt, Hasan Yılmaz, Adnan Koparan, Neslihan Yılmaz Ören, Nejla Çakmakcı gibi önemli isimler yer alacaktır.

Festival ve Konser Tarihleri  Şu Şekildedir:

16 Ağustos Cuma:

20.30 Neslihan Yılmaz Ören

22.00 Adnan Koparan Konseri

Yer: Çarşı Meydanı

17 Ağustos Cumartesi:

10.00 Yöresel Yemek ve Tatlı Yarışması

10.30 Biber Festivali

20.30 DJ Performans

22.00 Tuğba Yurt Konseri

Yer: Çarşı Meydanı

18 Ağustos Pazar:

10.00 Yağlı Pehlivan Güreşleri

Yer: Recep Tayyip Erdoğan Er Meydanı

20.30 Nejla Çakmakcı

22.00 Hasan Yılmaz Konseri

Yer: Çarşı Meydanı

25. Geleneksel Kaledavaz Biber Festivali Yağlı Pehlivan Güreşleri & Halk Konserleri 16-17-18 Ağustos tarihleri arasında Kale ilçesinde olacak olup, festival ve konserler halka açık ve ücretsiz olacaktır.

BAŞKAN'DAN DAVET VAR !

Dolu dolu bir program hazırlanan festivalle ilgili açıklama yapan Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, ‘’ Bu yıl 25’incisini düzenleyeceğimiz Kaledavaz Biber Festivali Yağlı Pehlivan Güreşleri & Halk Konserleri öncelikle Kale’mize hayırlı olsun. Her yıl binlerce vatandaşımızın katılımıyla yaptığımız festivalimiz bu yıl da birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini hedefliyoruz. Festivalimizin adından da anlaşılacağı üzere, Kale biberini en iyi şekilde tanıtmayı amaçlıyoruz. Bu yıl herkes tarfından sevilen sanatçılarımız Tuğba Yurt ve Hasan Yılmaz’ın yer aldığı festivalimize çevre il ve ilçelerimizde yaşayan kardeşlerimizi ve tüm Kale halkımızı festivalimize davet ediyorum.’’ Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER