© Haber20Denizli 2022

KALE İLÇESİNİ ZİYARET ETTİLER

Önceki Dönem Ekonomi Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci ve Denizli AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Kale ilçesini ziyaret etti.

Kale Belediyesini ziyaret eden Önceki Dönem Ekonomi Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci ve Denizli AK Parti İl Başkanı Necip Filiz,  AK Parti İlçe Başkanı ve Meclis üyeleri ile birlikte Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç’ı ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun dediler.

Ziyaretinde ilçelere verdiği önemi vurgulayan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, kucaklayıcı bir anlayışla hiçbir ayrım yapmadan her ilçeye hizmet için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaretlerinde duyduğu memnuniyeti dile getiren Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, ‘’ Önceki Dönem Ekonomi Bakanımız ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekilimiz Sayın Nihat Zeybekci ve İl Başkanımız Sayın Necip Filiz’in nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için çok teşekkür ederim.’’ Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER