© Haber20Denizli 2022

KALE SKM BÜYÜK BİR COŞKU İLE AÇILDI

AK Parti Kale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Salih Sağınç’ın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) büyük bir coşku ile açıldı.

AK Parti Kale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Salih Sağınç'ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, AK Parti AK Parti İlçe Başkanı Bilal Tıkım, MHP İlçe Başkanı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Bilal Tıkım, ‘’ Bu iş memleket işi, gönül işi, sevda işi. Gayretle önce millet önce memleket Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan yorulmadan, usanmadan, aydınlık geleceğimiz, Türkiye’miz, Kale’miz için çalışacağız. Hepinizi Allah’a emanet ediyor, Bu meydanı böyle coşku ile doldurduğunuz için çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

AK Parti Kale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Salih Sağınç, ‘’ Memleket işi gönül işi Belediye işi gönül işi diyerek çıktığımız bu kutlu yolda Cumhur İttifakının verdiği güç ile siz değerli Kale halkının vermiş olduğu güç ile Destek ile inşallah 31 Mart sürecinde zaferle çıkacağımıza eminiz. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin başlatmış olduğu Cumhur İttifakının burada temsilcileri olarak ve arkamızda büyük güç büyük destekçimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın destek ve gayretleri ile Kale’ye hak ettiği hizmetleri getirmek için yola çıktık. Bu kutlu yolculukta bu kutlu dava uğruna gecemizi gündüzümüze katarak siz değerli Kaleli hemşerilerimizin Kalemizin 32 mahallemizin bütün ihtiyaçlarını, geleceği için planladığımız bütün projelerini hayata geçirmek için yola çıktık. Bu yolculuğumuzda siz Değerli Kaleli hemşerilerimizin büyük destek ve güç vereceğine sonsuz inancımız tamdır. İnşallah Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını bugün gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra daha büyük gayretle daha büyük azimle durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden koşturacağız.31 Mart sürecinde ve sonrasında Kalemiz için yapılması gereken bütün projelerimizi başka Osman Zolan başkanımızın desteği ile Kale’ye hak ettiği hizmetleri tek tek getireceğiz. Bu coşkumuza ortak olduğunuz bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER