© Haber20Denizli 2022

KALE YÖRESEL ÜRÜN VE SANAT FESTİVALİNE KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Kale Yöresel Ürün ve Sanat Festivali, hazırlık sürecinde emeği geçen ve katkı sunan üreticilere, esnaflara ve muhtarlara teşekkür belgesi takdim edildi.

Kale Yöresel Ürün ve Sanat Festivali, hazırlık sürecinde emeği geçen ve katkı sunan üreticilere, esnaflara ve muhtarlara teşekkür belgesi takdim edildi. Gerçekleştirilen toplantıya Kale İlçe Kaymakamı Samet Serin, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, üreticiler, esnaflar ve muhtarlar katıldı.

Konuşmalarında önemli konulara değinen Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, ''Kale Yöresel Ürün ve Sanat Festivali kapsamında üreticilerimiz, esnaflarımız ve muhtarlarımızla bir araya geldik. Gerçekten çok güzel sonuçlar elde ettiğimiz birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu gösteren bir festival gerçekleştirdik. Festivalimize çok kısa sürede hazırlanmış olmamıza rağmen ilk olmasından kaynaklı eksikliklerimiz olmuştur. Önümüzdeki yıllarda dahada coşkuyla kutlayacağımız,daha kapsamlı daha geniş bir şekilde festivalimizi sürdüreceğiz. Sonuçta gördük ki hep beraber hareket edince, yükü birlikte omuzlayınca, paylaşınca nasıl başaracağımızı gördük. Emeği geçen gayret eden fedakarlık gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Kale Yöresel Ürün ve Sanat Festivaline Katkı Sunanlara Teşekkür Belgesi verildi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER