© Haber20Denizli 2022

Kaledavaz Biber Festivalinde Geri Sayım Başladı

Denizli ili Kale ilçesinde Kaledavaz Biber Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl 25. kez düzenlenecek.

Denizli ili Kale ilçesinde Kaledavaz Biber Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl 25. kez düzenlenecek. Kale Belediyesi tarafından organize edilen Biber Festivali ve Güreşleri 16- 17- 18 Ağustos 2019 tarihlerinde Kale Çarşı Meydanı'nda gerçekleştirilecektir.

Kale ilçesinin ve meşhur Kale biberinin tanıtımı ve ilçe ekonomisine katkı da bulunmak amacı ile organize edilen festivale çeşitli illerden de yoğun katılım bekleniyor.  Düzenlenecek yarışmalar, halk oyunları gösterileri ve Türkiye'nin önemli seslerinin sahne alacağı Kaledavaz Biber festivali 16-17-18 Ağustos tarihleri arasından muhteşem bir programla ziyaretçilerini ağırlayacak. Kaaledavaz Biber Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında ayrıca, güreş müsabakalarıda Recep Tayyip Erdoğan Er Meydanı'nda göz dolduracak.

25. Geleneksel Kaledavaz Biber festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerini sosyal medya hesabından duyuran Kale belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, ''16-17-18 Ağustos'ta yapılacak olan 25.Geleneksel Kaledavaz Biber Festivali Yağlı Pehlivan Güreşleri ve halk konserlerine Pop müziğinin sevilen isimlerinden Tuğba Yurt ve diğer sürpriz sanatçılar siz değerli hemşehrilerimizle buluşuyor. Mükemmel anlara tanıklık edeceğiniz Festivalimizde ve Güreşlerimizde buluşmak dileğiyle...'' ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER