© Haber20Denizli 2022

KAN VER UMUT OL PROJESİNE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAM DESTEK

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından kök hücre bağışına dikkat çekmek amacıyla ‘Kan Ver Umut Ol’ projesi başlatıldı. Projenin açılışında Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve Müdürlük çalışanları da kan vererek projeye destek oldu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan Kan Ver Umut Ol projesine Emniyet Müdürü Mevlüt Demir,  Kızılay Güney Ege Bölge Müdürü Dr. Zafer Aydın, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Hizmet Başkan ve Yardımcıları ile emniyet mensupları katıldı.

Projenin açılışında konuşan Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk Denizli’de Valimiz Hasan Karahan önderliğinde başlatılan tüm projelerin Türkiye’de örnek oluşturduğunu bugün Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan  Kan Ver Umut Ol projesinin de diğer tüm kurumlara örnek teşkil edeceğini söyledi. Öztürk; “ Kök hücre insan vücudunda bulunan ve her türlü vücut hücresine dönüşebilen ana hücredir. Kök hücre tedavisi kemik iliği kanserleri, lenfomalar, lösemi ve kemik iliği yetmezliği gibi hastalıklarda önemlidir. Yani ne kadar çok bağışçı olursa tedavi bekleyenlerin şansı da o kadar artar. Ülkemizde huzur ve barış içinde yaşamamız için gece gündüz demeden fedakarca çalışan emniyet mensuplarımızca bugün başlayan “Kan Ver Umut Ol” projesine destek için biz de Denizli İl Sağlık Müdürlüğü olarak 3 tüp kan vererek umut olmaya geldik. Böyle güzel ve anlamlı bir projeyi hayata geçiren Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER