© Haber20Denizli 2022

Karamollaoğlu'dan İzmir'de "e-miting"

İZMİR (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, "Türkiye dünyanın en stratejik bölgesinde bulunan ülke. Böyle yerlerde bulunan ülkeler eğer güçlü olursa bu stratejik mevki onların gücüne güç katar." dedi.

Karamollaoğlu, partisinin İzmir teşkilatı tarafından bir otelde düzenlenen e-mitingde, ramazan ayında meydanları doldurmanın kolay olmayabileceğini ancak bu yolla herkesin evinde, bulunduğu yerde bu toplantıyı takip edebildiğini, seslerini de bu yolla dünyaya duyurduklarını söyledi.

Ülkede barış ve huzurun olması için herkesin birbirine tahammül etmesi, kucaklaması gerektiğini belirten Karamollaoğlu, farklı fikirlere sahip kişilerin oturup konuşabilmesi icap ettiğini ifade etti.

Karamollaoğlu, hükmetin en büyük probleminin çelişkiler yumağı haline gelmesi olduğunu savunarak, şöyle konuştu:

"Türkiye dünyanın en stratejik bölgesinde bulunan ülke. Böyle yerlerde bulunan ülkeler eğer güçlü olursa bu stratejik mevki onların gücüne güç katar. Politikaların tamamı çelişkili. Kendileri itiraf ediyorlar yanlış yaptıklarını ama yanlışta ısrar ediyorlar. Bu hükümetin mutlaka değişmesi icap eder."

Üretimle sanayiyi güçlendirmeyi, işsizliği ortadan kaldırmayı, doların seviyesini aşağı çekmeyi, ithalatı azaltıp ihracatı artırmayı, Türkiye'yi güçlü bir ülke haline getirmeyi amaçladıklarını anlatan Karamollaoğlu, bunların ardından hizmet yatırımlarına döneceklerini ve ülkeyi güçlendirecek yatırımlara öncelik vereceklerini kaydetti.

Karamollaoğlu, konuşmasının ardından sosyal medya üzerinden soruları yanıtladı, İzmir milletvekili adaylarıyla fotoğraf çektirdi.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER