© Haber20Denizli 2022

Kasaplar Kurban Bayramına Hazır

Çameli’de kasaplar tecrübeli ekibiyle Kurban Bayramı öncesi ve sonrasında vatandaşların kurbanlık temini, kesilmesi, et sıyırma işlemi, isteğe göre kıyma, bonfile ve bifteklerin ayrılması işlemini büyük bir özveriyle gerçekleştiriyor.

Çameli’de her zaman yeniliklerle tanıştıran Çameli'nin çalışkan ve başarılı esnaflarından olan kasap Yaşar OYMAK , yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık temini, kesilmesi, et sıyırma işlemi, isteğe göre kıyma, bonfile ve bifteklerin ayrılması hakkında açıklamalarda bulundu.

KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORUZ

Yaşar Oymak, ''1995’den günümüze aile kasabı olarak et sektöründe Çamelililere hizmet vermekteyiz. Bölgemizde yetiştirilen büyükbaş hayvanları Kurban Bayramı öncesi müşterilerimizin talep ve istekleri doğrultusunda üreticilerimizle buluşturarak köprü vazifesi görüyoruz. Ayrıca, Kurbanlık Dana – İnek – Düve hisseleriyle de vatandaşlarımıza bütçelerine göre imkanlar sunuyoruz.” dedi.

KASAPTAN ET ALMIŞ GİBİ HİZMET VERİYORUZ

''Öz Kasabı'' olarak sundukları hizmetleri anlatan Oymak, “Satın alınan kurbanlığın getirilmesinden başlayarak, kesilmesi, sıyrılması ve hisseye göre (kimsenin hakkı kimseye geçirmeden) kura çekiminin yapılmasının ardından müşterilerimize kurbanlıklarını teslim ediyoruz. Müşterilerin talebine göre ayrıca kasaphanemizdeki bulunan imalathanemizde tecrübeli ekibimizle; kıymalarını, bonfile ve bifteklerini ayırarak kasaptan et almış gibi itinayla tertemiz bir işçilikle kurbanlık etlerini istedikleri gibi teslim ediyoruz.''

Öz Kasap olarak hijyenik ortamda kıyma çekimi ve sucuk yapımı yapıldığını belirterek, müşterilerimize kaliteli hizmet vermek için bütün hazırlıklarımızı tamamladık, dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER