© Haber20Denizli 2022

KENT KONSEYİ YENİYÖNETİMİ İLK KEZ TOPLANDI

Geçtiğimiz günlerde genel kurul toplantısıyla yeni başkan ve yürütme kurulunun seçildiği Çameli Kent Konseyi, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Çameli Kent Konseyi’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Emekli Öğretmen Mehmet Sağ Kent Konseyi Başkanlığına seçilmişti. Perşembe günü ilk yönetim toplantısını gerçekleşen konsey üyeleri, yıllık çalışma planı ve çalışma gruplarının belirlenmesi konularını görüştü.

Sağ  “Çameli Örnek Bir İlçe Olacak”

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Sağ  toplantıda: “Hedefimiz yaşanabilir, sürdürülebilir nitelikli bir ilçe olmak ve Türkiye’ye bu modeli göstermek. Eğitim çalışmalarını çok önemsiyorum. Her etkinliğin içerisinde mutlaka eğitim programı yer almalı. Yaptığımız her çalışmada farkındalığı öğreterek ilerlemeliyiz. Kadınların ve gençlerin desteğini alarak çok güzel işler çıkartacağımıza inanıyorum. Sivil toplum kuruluşu, üniversite ve belediye işbirliği ile Çameli’yi örnek bir ilçe yapabiliriz. Sizlerle birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Çalışma Grupları Belirlendi

 

Gerçekleşen toplantıda  1-Tarım Hayvancılık Çalışma ,2- Eğitim Spor Çalışma ,3- Turizm Çalışma ,4-Sanayi Ticaret Çalışma Grupları  oluşturularak, gruplarda yer alacak Başkanlar  belirlendi. Kent Konseyi yeni yönetimi önümüzdeki günlerde ilçe protokol üyelerine nezaket ziyaretleri gerçekleştirecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER