© Haber20Denizli 2022

KOLAK MAHALLESİNE OTOBÜS DURAĞI

Çameli'de Vatandaşların ve öğrencilerin otobüs beklerken hava koşullarından olumsuz etkilenmesini önlemek için daha önceden belirlenen noktalara kapalı ve oturaklı bekleme durakları yerleştiriliyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına ekipler Çameli İlçesi Kolak Mahallesi Güney ve Taşdibi yol güzergahından yolcu bekleme durağı yaparak otobüs ve minibüs güzergahlarına hareket ettiği güzergaha duraklar yerleştirildi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Daha yaşanabilir ve modern bir Çameli oluşturmak için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza ara vermeden süratle devam ediyoruz. Bu doğrultuda verdiğimiz hizmetlerden biri de gerçekleştirdiğimiz ulaşım hizmetleridir. Belediye olarak ulaşım hizmetlerinin sorunsuz şekilde gerçekleşmesi ve vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak için çok sayıda durak noktası belirledik. ''

Yapılan yeni duraklarlar halkımızın rahatça otobüs ve minibüslere inip binmelerine sağlamış olduğumuza inanıyoruz. Bu duraklar sayesinde yaşlılarımız,annelerimiz,çocuklarımız yazın sıcaktan,kışın ise kar ve yağmurdan etkilenmeden araçlarını bekleyecekler. Yapılan Hizmet için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederiz dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER