© Haber20Denizli 2022

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARI UNUTMADILAR

Denizli protokolünün saygın isimleri Valimiz Sayın Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ahmet İbanoğlu, Denizlispor Başkanımız Ali Çetin ve yönetim kurulumuz Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle lösemiye dikkat çekmek için maske takıp, fotoğraf çektirdi.

Dün akşam Haluk Ulusoy Tesisleri’mizde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen Valimiz Sayın Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ahmet İbanoğlu, Denizlispor Başkanımız Ali Çetin ve yönetim kurulumuz Lösemili Çocuklar Haftası’na dikkat çekmek amacıyla fotoğraf çektirdi.

Sadece Lösemili Çocuklar Haftası’nda değil her zaman lösemili çocukların yanında olduklarını ifade eden Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Taraftarlarımız maç sonu kutlamasında lösemili çocuklarımızı unutmadı, futbolcularımızda lösemili çocuklar konusunda oldukça hassas. Bizlerde onların yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla böyle bir fotoğraf çektirdik. Bu duyarlılığı toplumumuza aşılamamız gerekiyor.” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER