© Haber20Denizli 2022

MAHALLE HALKI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Kalınkoz Mahallesinde devam eden Kanalizasyon Çalışmaları nedeniyle mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Arslan ,Çameli Belediyesi Meclis Üyesi İdris Öz ,Çameli Ak Parti Yönetiminden Şaban Özcan ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Deski Ekipleri ile birlikte Kalınkoz Mahallesinde Kanalisazyon çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Arslan Mahallemizde yürüttüğümüz çalışmalarda kısa süre içerisinde tüm çalışmalarımız tamamlanmış olacak. Çalışmalarımız boyunca gösterdikleri hassasiyetten dolayı tüm Mahalle Halkımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreci el birliği ile götürüyoruz inşallah birlikte sonlandıracağız. Çalışmaların ardından da gerekli tüm düzenlemeler yapılacak. Her zaman üzerimize düşeni yerine getiriyoruz, yine üzerimize düşen çalışmaları gerçekleştirmeye hazırız. Hayata geçirdiğimiz altyapı yatırımları uzun yıllar Mahallemizin hemşerilerimizin hizmetinde olacak.

Başkan Arslan , toplantı sonrası mahalle sakinleri ile, vatandaşların görüş ve taleplerini dinledi.Kalınkoz Mahallesi Muhtarı Zeynel Meray ; Mahalleli olarak özellikle Başkan Arslan’ı özverili çalışmalarından dolayı kutluyoruz Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER