© Haber20Denizli 2022

MAKSİAD ANKARA TAI’Yİ ZİYARET ETTİ

MAKSİAD Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Ülkemizin Havacılık Tasarım ve Üretim Merkezi olan Tusaş’ı ziyaret etmişler ve yerli üretim konusunda işbirliği imkanlarını yetkililerle görüşmüşlerdir.

Heyetimiz ülkemizin gururu olan Tusaş’ımızın her türlü askeri uçak, helikopter, İha tasarım ve üretim çalışmalarının geldiği seviyeden oldukça etkilenmişler ve Türkiye’mizin bu ileri teknoloji çalışmalarına en üst düzeyde katılmaya karar vermişlerdir.

Bu kapsamda Tusaş yetkilileri ile havacılık parça tasarım ve üretimi konusunda Maksiad’ın yapabileceği katkılar detaylı olarak görüşülmüştür.

Ziyaretin sonunda, Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Sarı, Tusaş’ı küresel bir güç haline gelmesini sağlayan başta Tusaş Genel Müdürü Sayın Temel Kotil ve Yönetim Kurulu olmak üzere tüm Tusaş çalışanlarını tebrik etmiştir.

Ayrıca Maksiad heyetine gösterilen yakın ilgiye özellikle teşekkür etmiş, Tusaş’la duydukları gururu ifade ederek, tüm Maksiad üyeleriyle bu üretim çalışmalarına hizmet sunmaya hazır olduklarını belirtmiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER