© Haber20Denizli 2022

Manisa’da "Engelsiz şarkılar" konseri

MANİSA (AA) - Manisa Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından konser proğramı düzenlendi.

Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu'nda düzenlenen programda öğrencilerin oluşturduğu koro 13 şarkıdan oluşan bir konser verdi.

Salihli Meslek Yüksek Okulu Dış Ticaret Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Burçin Biçer, engelliler için farkındalık oluşturmak için bu projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlamaları çerçevesinde engellilere yönelik bir etkinlik yapmayı düşündüklerini belirten Biçer, "Arkadaşlarımızla birlikte 'Engelsiz Şarkılar' adlı bir proje hazırladık ve bu konseri gerçekleştirdik. Çok anlamlı ve güzel bir etkinlik olduk. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekmenin yanı sıra onları böyle günlerde mutlu edebilmek bizler için çok önemli." dedi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da Salihli'de öğrencilerin hazırladığı projelere önem verdiklerini ve desteklediklerini belirterek, "Bugün sizlerin konuğuyuz. Sizlerle birlikte bu güzel havayı teneffüs edecek olmak çok güzel. Projenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum." diye konuştu.

Program teşekkür plaketi ve katılım belgelerinin verilmesi ile son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER