© Haber20Denizli 2022

''Maske Farkındalığını Destekliyoruz''

Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Adak, Yüksekokul Sekreteri Muammer Güngör Erdoğan ile birlikte “lösemili çocuklar haftası” nedeni ile lösemi hastalığından tedavi ile iyileşen Arda Oymak’ı ziyaret etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Başkan Cengiz Arslan, Bıcakçı Mahallesinde Lösemi hastalığından tedavi, ile iyileşen Arda kardeşimizi Kaymakamımız Didem Dinç Özay ile birlikte lösemili çocuklar haftası dolayısı ile ziyaret gerçekleştirerek.

Lösemili Çocuklar Haftası’nda maske farkındalığını desteklediğini ifade eden Kaymakam Didem Dinç Özay ve Başkan Arslan, hastalığını yenen minik Arda ile birlikte farkındalık oluşturmak amacıyla maske takıldı.  “Maskeler bizi değil, çocuklarımızı korumak için var” mesajı veren Başkan Arslan Lösemi Haftası dolayısıyla lösemi hastası tüm çocuklara acil şifalar diliyoruz, ifadelerini kullandı.

Oymak Ailesi ve Arda Oymak gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek Kaymakam Özay ve Başkan Arslan’a teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER