© Haber20Denizli 2022

MEHMET ÖZDİLEK DENİZLİSPOR'DA

Mehmet Özdilek, 12 Ekim Cumartesi günü Yukatel Denizlispor ile teknik direktörlük sözleşmesini imzalayarak göreve başladı.

Yücel İldiz ile yollarını ayıran Yukatel Denizlispor, Mehmet Özdilek ile teknik direktörlük konusunda 11 Ekim Cuma günü, İstanbul’da anlaşmaya vardı. Teknik adam ekibi ile birlikte 12 Ekim Cumartesi günü Denizli’ye gelerek sözleşme imzaladı. Sözleşme imza töreni Yeşil-Siyahlı Kulübün Haluk Ulusoy Tesislerinde yapıldı.

 

İmza törenine Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yardımcıları Taner Atilla, Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Akarsu, Uğur Coşkun ve Can Cesur katıldı.

 

İmza töreninde konuşan Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Yücel İldiz hocayla yollarımızı ayırmıştık. Dün Mehmet Hocamızla görüştük ve anlaşmaya vardık. Bugünden itibaren görevi devraldı. Biliyorsunuz bir hedefimiz var. Mehmet Hocamız da bizden daha hırslı. Bundan sonra aynı hedefe doğru, elimizden ne gelirse, birlikte mücadele edeceğiz. Anlaşmamız 1 yıllık. Sezon sonunda tekrar karşılıklı görüşülüp uzatmalı şeklinde anlaşmamız var. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Şehrimize de hayırlı olsun. Allah utandırmasın inşallah” dedi.

 

“Doğru bir takıma geldiğime inanıyorum”

12 yıldır Süper Lig’de teknik adam olarak görev yaptığını belirten Yukatel Denizlispor’un yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek “Her iki tarafa da hayırlı olsun. Dün başkan ve yönetim kurulundaki arkadaşlarla birlikte İstanbul’da bir araya geldik. Çok fazla konuşmadık. Önemli olan bu enerjiyi iki tarafın da birbirinde yakalaması. Biz o enerjiyi yakaladık. 12 yıldır bu ligde teknik adamlık yapıyorum. Dolayısıyla bildiğim, tanıdığım bir takımın içine geldim. Geçmişte çalıştığım oyuncular var, çalışmak isteyip buluşamadığım oyuncular var. Dolayısıyla bulunduğu konum itibariyle doğru bir takıma geldiğime inanıyorum”dedi.

 

Hazırlıklı geldim

Ligi değerlendiren Mehmet Özdilek bu sene Süper Lig’in dalgalı geçeceğini ifade etti ve şu sözleri kaydetti; “Süreç uzun bir süreç, kolay bir süreç değil. Yıllar sonra lige gelmek sevindirici ama ligin oyuncusu olmak çok daha değerli. Başkanın büyük hedefleri var. Biz de ona destek vermeye çalışacağız ama bu ligde hiçbir şeyin kolay olmadığının altını kalın bir çizgi ile çizelim. Bu sene ligin biraz daha dalgalı geçeceğini düşünüyorum. Yukarıdaki takımlar ve alttaki takımlarla bu yürüyüşün uzun bir yürüyüş olduğunu düşünüyorum. Bir maç kazanıyorsunuz yukarıdaki ile kafa kafayasınız. Bir maç kaybederseniz alttakilerle kafa kafayasınız. O barem çok kısa bir barem ama biz oyuncu grubuna inanan bir ekip olarak buraya geldik. Oyuncu grubuna inanıyorum. Daha iyi şeyler yapabileceğini biliyorum. Hazırlıklı geldim. Dersine iyi çalışan bir adamım. Dolayısıyla inanıyorum  ki önümüzdeki günler daha sağlıklı bir şekilde geçecek. Milli maç arasındayız. İlk maçı evimizde iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bu maçlar keyif maçıdır. Düşündüğümüzü arzu ettiğimiz skorla birleştirerek yüzümüzün akıyla çıkacağımızı düşünüyorum. Bugün itibariyle de çalışmalara başlayacağız. Biz de çalışmayı seven bir grubuz. İnanıyorum ki her iki tarafın pozitif enerjisi Denizliyi çok daha iyi yerlere getirecektir. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın.”

Mehmet Özdilek’in ekibi şu isimlerden oluşuyor:

Mehmet Zafer Öğer-Kaleci Antrenörü

Veysel Cihan: Yardımcı Antrenör

Egemen Korkmaz: Yardımcı Antrenör

Yusuf Köklü: Atletik Performans Antrenörü

Dünyacan Çiçekverdi: Atletik Performans Antrenörü

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER