© Haber20Denizli 2022

Merkezefendi Belediyesi, Sokağa Çıkma Yasağının İlk Gününde Gazete Dağıtması Şok Etkisi Yarattı

Denizli Merkezefendi Belediyesi, sokağa çıkma yasağının ilk gününde, kamu hizmeti veren zabıta araçlarıyla, özel iki gazeteyi ücretsiz dağıtması şok etkisi yarattı.

Denizli’nin CHP’li Merkezefendi Belediyesi, sokağa çıkma yasağının ilk gününde tepki çeken bir çalışmaya imza attı. Vatandaşlar belediyeden böylesine zor günlerde ekmek ve temel ihtiyaçları karşılamasını beklerken, Merkezefendi Belediyesi evlere ‘Sözcü’ ve ‘Korkusuz’ gazetelerini dağıtmayı seçti. Belediyenin gazete dağıtma işlemi kamu hizmeti vermesi gereken zabıta arabalarıyla yapılınca da vatandaşın tepkisini çekti. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflara vatandaşlar tepki gösterdi.Sözcü Gazetesi, bugün yaptığı bir haberde 31 ildeki belediyelerle anlaşma yaptıklarını ve okurlara gazetenin bu şekilde dağıtımının yapıldığını duyurdu. Bu açıklamanın ardından, Merkezefendi Belediyesi’nin dağıtım için kaç para aldığı sorusu akıllara geldi.  Vatandaşların akıllarında yer eden başka bir soru ise neden sadece bu iki gazetenin dağıtıldığı oldu.

AK Partili Başkan Başer’den Tepki

Denizli AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer de sosyal medya üzerinden, Merkezefendi Belediyesi’nin yaptığı bu çalışmaya tepki gösterdi. Başer, “‪Büyükşehir ve Pamukkale Belediyelerimiz, vefa destek grupları vatandaşımızın temel ihtiyaçlarını karşılarken, CHP’li Merkezefendi Belediyesi sözcü gazetesinin dağıtımıyla meşgul” dedi.

Kaynak: https://www.egevakti.com/ 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER