© Haber20Denizli 2022

MERKEZEFENDİ’DEN PAZARYERİ VE SOSYAL TESİS

Merkezefendi Belediyesi ilçenin farklı bölgelerine pazaryeri kazandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede bir pazaryeri ve sosyal tesiste Yeşilyayla Mahallesi’ne kazandırıldı.

Merkezefendi Belediyesi, ilçeye hem açık hem de kapalı pazaryerleri kazandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesi tarafından Yeşilyayla Mahallesi’ne de bir kapalı pazaryeri ve sosyal tesis yapıldı. 667 metrekare alan içerisinde 436 metrekare olarak inşa edilen yapının 317 metrekarelik zemin katı sosyal tesis, 350 metrekare olarak tasarlanan 1. katı ise pazaryeri olarak kullanılacak. Tamamen öz kaynak ile yapılan pazaryeri ve sosyal tesisin toplam maliyeti ise 500 bin TL.

“YEŞİLYAYLA MAHALLEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yapılan pazaryeri ve sosyal tesisin hayırlı olmasını diledi. Subaşıoğlu, “İlçemizde ihtiyaçlar doğrultusunda her mahallemize açık ve kapalı pazaryerleri kazandırmaya devam ediyoruz. Bu pazaryerlerinden bir tanesini de Yeşilyayla Mahallemize kazandırdık. 2 katlı olarak tasarlanan pazaryerinin zemin katı mahalle halkımızın sosyal ihtiyaçlarına hitap edecek. Üst katı ise pazaryeri olarak kullanılacak. Bu pazaryeri ve sosyal tesis Yeşilyayla Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER