© Haber20Denizli 2022

MERKEZEFENDİLİ KADINLAR PİLATES YAPIYOR

Merkezefendi Belediyesi tarafından Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde verilen ücretsiz pilates kursları yoğun ilgi görüyor. Merkezefendili kadınlar her gün 13.00-14.00 arası pilates yapıyor.

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Selçukbey Spor Eğitim Merkezi, Merkezefendililer tarafından yoğun ilgi görüyor. Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde her yaştan Merkezefendili’ye verilen ücretsiz kurslara binlerce sporsever katılıyor. Bu çerçevede spor eğitim merkezinde şimdi de ücretsiz olarak pilates kursu başlatıldı.

Merkezefendili kadınlar her gün saat 13.00 ile 14.00 arasında Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde pilates yaparak, hem bir sportif faaliyette bulunuyor hem de stres atıyor. Merkezefendili kadınlar, kilo vermeye yardımcı olan, vücudun duruş bozukluklarını düzenleyen, direnci, konsantrasyon yeteneğini artıran, uykuyu düzenleyerek gündelik yaşamın kalitesini yükselten, kişiyi psikolojik olarak rahatlatan pilates ile ilgili kurslara katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER