© Haber20Denizli 2022

MİLLETVEKİLİ CAHİT ÖZKAN’DAN YENİ YIL MESAJI

Milletvekili Cahit Özkan; “İnşallah, 20 yıldır olduğu gibi 2023 seçimlerinde de aziz milletimizin teveccühünü kazanacağımızdan şüphemiz yoktur.” dedi. Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. Yeni yıl mesajını video şeklinde hazırlayan Milletvekili Cahit Özkan; “Ülke ve milletimiz için çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2022 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde Türkiye’mizin 100. yılı olan 2023 yılına giriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Cahit Özkan; “İnşallah, 20 yıldır olduğu gibi 2023 seçimlerinde de aziz milletimizin teveccühünü kazanacağımızdan şüphemiz yoktur.” dedi.

Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yeni yıl mesajını video şeklinde hazırlayan Milletvekili Cahit Özkan; “Ülke ve milletimiz için çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2022 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde Türkiye’mizin 100. yılı olan 2023 yılına giriyoruz.” ifadelerini kullandı.

AMACIMIZ; ÜLKEMİZİ VE DENİZLİ’MİZİ “TÜRKİYE YÜZYILI”NA HAZIRLAMAKTIR

2022 yılını da hizmet yolunda, dolu dolu bir yıl olarak geçirdiklerini vurgulayan Milletvekili Özkan; “2022’de, başta “Sosyal Medya Kanunu”, “Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları kanunu” ve birçok ekonomik düzenleme de olmak üzere 31 kanun teklifi, 49 uluslararası anlaşmayı yasalaştırdık. Bu yıl içerisinde, hemşehrilerimizle gönül köprülerimizi güçlendirmek için Denizli’mizin bütün ilçelerini, mahallelerini ziyaret ettik. Türkiye’de ve Denizli’de il ve ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız, muhtarlarımız, odalarımız ve sivil toplum kuruşlarımıza yaklaşık binin üzerinde ziyaretler gerçekleştirdik. Amacımız; ülkemizi ve Denizli’mizi “Türkiye Yüzyılı”na hazırlamaktır.” dedi.

2023 SEÇİMLERİNDE DE AZİZ MİLLETİMİZİN TEVECCÜHÜNÜ KAZANACAĞIMIZDAN ŞÜPHEMİZ YOKTUR

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletin refah ve huzurunu artırmak, devletin itibarını yükseltmek için gösterdikleri çabaların neticelerini aldıklarını söyleyen Milletvekili Cahit Özkan; “ 2022 yılı içerisinde; insansız savaş uçağı Kızılelma’nın ilk uçuşu, yerli otomobilimiz TOGG’un seri üretimi, terörle mücadeledeki başarılarımız, toplam 1 trilyon dolar değerinde 720 milyar metreküp doğal gazın keşfi, Denizli’mizde de; Denizli- Aydın Otoyolu, Honaz Tüneli, Şehir Hastanesi, başarılarımızın en büyük göstergesidir. İnşallah, 20 yıldır olduğu gibi 2023 seçimlerinde de aziz milletimizin teveccühünü kazanacağımızdan şüphemiz yoktur.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Av. Cahit Özkan mesajın sonunda, 2023 yılının ülkemiz, milletimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini diledi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER