© Haber20Denizli 2022

Milletvekili Nilgün Ök, Çardak'ı ziyaret etti

Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, ziyaretleri kapsamında Çardak ilçesini ziyaret etti.

Belediye meclis üyelerinin eşlik ettiği Çardak gezisinde Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Başkanlık makamının ziyaretinin ardından ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Nilgün Ök, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, ''  Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcımız ve Denizli Milletvekilimiz Nilgün Ök'ü ilçemizde misafir ettik. Kıymetli hemşehrilerimizi ve değerli esnaflarımızı ziyaret edip, muhabbet etme imkanı bulduğumuz keyifli bir gün oldu. Nazik ziyaretleri ve çalışmalarımıza vermiş oldukları desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.'' dedi.

Çardak ilçesinden memnun kaldığını ifade eden milletvekili Nilgün Ök, '' Çardak Belediye Başkanımız Hüsnü Yılmaz’ı ziyaret ederek devam eden proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldık. İlçemize kazandırılabilecek yeni hizmetleri konuştuk. ‬ Başkanımıza ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Hemşehrilerimle selamlaşarak sohbetlerine ortak olduk. Gösterdikleri nezaket ve güzel temennileri için teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizin devamı, hemşehrilerimizin talep ve isteklerini yerine getirmek için Durmak Yok Yola Devam, Hedef 2023 '' dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER