© Haber20Denizli 2022

MİLLİ ÇOCUK'UN 317. SAYISINA DENİZLİ DAMGASINI VURDU

Milli Çocuk’un komşuluk temalı 317. Sayısındaki Sizden gelenler sayfasına Denizli'den Çocukların göndermiş olduğu fotoğraflar ve çalışmalar damga vurdu.

MİLLİ ÇOCUK'UN 317.SAYISINA DENİZLİ DAMGASINI VURDU

Milli Çocuk’un komşuluk temalı 317. Sayısındaki Sizden gelenler sayfasına Denizli'den Çocukların göndermiş olduğu fotoğraflar ve çalışmalar damga vurdu.
Milli Çocuk Dergisi bu sayısında; “Bir avuç tuz”, “Konuşan kapılar”, “Güneşin hayatı” gibi hikâye ve şiirleri öne çıkarırken, “Bir kelime bir fikir” başlıklı köşesinde emanet kavramını işledi.
 
Her Ay 15’er günlük periyotla, “Ahlâklı nesillerin teminatı” sloganıyla yayın hayatına devam eden Milli Çocuk dergisinin 317. sayısında, “Hu komşu komşu” başlığıyla okurlarıyla buluştu.
 
Çevresinin ve insanlığın sorunlarına duyarlı bir nesil yetiştirme sorumluluğu ile çalışmalarına devam eden Milli Çocuk dergisi 317. sayısında, “İnsan ilişki kurduğu herkesle ve her şeyle komşudur” düşüncesinden yola çıkarak komşuluğun sadece kapı komşusundan ibaret olmadığı kâinatta var olanlarla da komşu olduğumuzu anlatırken, komşuluk ilişkilerinde nelere dikkat edilmesi gerektiği, komşuluk hakkı gibi konuları işlemeye çalıştı.
 
Millî Çocuk, ayrıca “Sadık’ın Günlüğü”, “Kâşif Akif”, “Alparslan Oyunistan Dünyasında”, “Sormaca sordurmaca” gibi sürekli içerikleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor.
 
Sürekli soru soran ve bilimsel konuları deneyler aracılığıyla gözlemleyen Kâşif Akif köşesinde ise asansörlerde oluşan faraday kafesini evde oluşturmanın püf noktalarını eğlenceli bir deney ile birlikte okurlarına sunuyor.
 

Evlatlarımızla büyüyen Millî Çocuk dergisi, yıllardır değişmeyen yayın politikasıyla evlatlarımızın milli ve manevi değerleri önceleyerek yetişmesine katkı sağlamaya devam ediyor. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER