© Haber20Denizli 2022

Muhtar adaylarından Başkan Arslan’a Ziyaret

Çameli’de Arıkaya Mahalle Muhtar adayı Tamer Çoban, Gökçeyaka Mahallesi Muhtar adayı Yaşar Günendi ve Karabayır Mahalle Muhtar adayı Akif Altın Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz ARSLAN’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Arıkaya Mahalle Muhtar adayı Tamer Çoban, ''Muhtarların asli görevi vatandaş ile devlet arasında köprü olmaktır. Ben Mahallem’de  doğdum ve büyüdüm.Hem mahalle sakinlerimi hem de mahallemi iyi tanıyorum. Mahalle sakinlerimin büyük bir desteği var.''

Gökçeyaka Mahalle Muhtar adayı Yaşar Günendi, “Temel prensibim herkes yaşadığı yere sahip çıkmalıdır. Çameli’de yaşıyorsan Çameliliyim diyebilmelisin. Ben kendime Çameliliyim  diyebiliyorum ve yaşadığım Mahalle’ye sahip çıkmak istiyorum. Ben klasik bir muhtar olmayacağım. Ancak adil olacağım.Mahallemin sorunları için aşındırmayacak kapı bırakmayacağım. Başaracağımdan da hiç kuşkum yok. Mahallemde şeffaflık hakim olacak. Herkesin her şeyden haberi olacak.” 

Karabayır Mahalle Muhtar Adayı Akif Altın, ''Seçimi kazanacağımdan hiç kuşkum yok. Zaten onların isteği ile yola çıktım. Çıktığım yolda da asla geri dönme gibi bir niyetim yok.Devlet ile vatandaş arasında köprü olarak, sorunsuz bir mahalle yaratmayı hedefliyorum.”  

Muhtarların konuşmalarını dinleyen Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan, “Öncelikle medeni cesaretinizden dolayı sizleri kutlarım. Toplumda önderlik yapmaya kalkışmak cesaret ister. Demek ki sizde bu cesaret var. Muhtarlık çok önemli bir kurum. Çünkü vatandaş ile devlet arasında köprü oluyorsunuz. Siyaset üstü bir kurum olduğu için de bazı kapıları açmak daha da kolaylaşır. Tabi ki, zorlukları da çok. 7/24 vatandaşla beraber olacaksın. Sorunları birinci elden dinleyeceksin. Bizler muhtarlarımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Onlardan gelen talepleri her zaman dinleriz. Eğer imkânlarımız ölçüsünde yapacağımız bir iş olursa da yaparız. İnanmak, başarıyı getirir. Sizleri çok inançlı gördüm. Başarılar dilerim.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER